Nieuws & weblog

Beilen 0593 - 76 90 33 Smilde 0592 - 41 26 36

Groen licht voor bewindvoering!

Met gepaste trots melden wij dat wij zojuist het bericht heb gekregen van het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM dat ons kantoor voldoet aan de wettelijke kwaliteitseisen curatoren, beschermingsbewindvoerders en mentoren. Dat betekent dat wij ons in de komende periode zullen gaan bekendmaken als professioneel bewindvoerder. We zien er erg naar uit om een profesionaliseringsslag te kunnen én mogen maken op het gebied van bewindvoering. U kunt er op vertrouwen dat nadere berichtgeving volgt!!!! Mocht u niet kunnen óf willen wachten, neem gerust contact op met Ed Engelen of Jenny Veenendaal. Wij zijn u graag van dienst!

Einde vakantie….. einde huwelijk?

Einde vakantie….. einde huwelijk?

Het is september, de zomervakantie zit er weer op. De vakantiespullen en foto’s hebben een plaatsje gekregen en het leven gaat weer in zijn gewone gangetje door. Maar niet voor iedereen. Ieder jaar blijkt weer: na de zomervakantie is er een stijging van het aantal (echt)scheidingen.

Lees meer

Boetevrij van je huidige hypotheek afkomen via handige truck?

De laatste 20 jaar is de hypotheekrente al niet hoog, maar de laatste paar jaar is hij wel heel erg laag. In 2008 was voor een lening met een rentevast periode van 10 jaar een rente van 5 à 5,5% heel mooi. Op dit moment is 2 à 3% voor 10 jaar zeker niet vreemd. Dat scheelt al gauw honderden euro’s per maand! Honderden euro’s besparen per maand, dat wil toch iedereen?!

Lees meer

Notariaat Engelen Logo Dat maakt ons Engelen

Notariaat Engelen is een actief dorpskantoor waar met liefde voor het vak wordt gewerkt. Wij pakken uw zaken met fris enthousiasme aan, deze zijn bij ons in goede handen.

Ontdek waarmee we u van dienst kunnen zijn

Post adres

Postbus 48
9422 ZG, Smilde

Smilde

Linthorst Homanweg 3
0592 - 41 26 36

Beilen

Ettenstraat 1a
0593 - 76 90 33