Privacybeleid

Beilen 0593 - 76 90 33 Smilde 0592 - 41 26 36

Notariaat Engelen is zich ervan bewust dat u vertrouwen stelt in Notariaat Engelen als bedrijf. Notariaat Engelen ziet het als een verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina staat aangegeven welke gegevens Notariaat Engelen verzamelt en waarom het dit doet.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Notariaat Engelen. U dient zich ervan bewust te zijn dat Notariaat Engelen niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan dit privacybeleid te accepteren.

Notariaat Engelen respecteert de privacy van alle bezoekers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u Notariaat Engelen verschaft vertrouwelijk wordt behandeld conform de Wet bescherming persoonsgegevens.

Gebruik van persoonsgegevens

Persoonsgegevens

Wanneer u e-mail of andere berichten naar Notariaat Engelen verzendt, is het mogelijk dat zij die berichten bewaart. In enkele gevallen vraagt Notariaat Engelen naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het o.a. mogelijk uw vragen en verzoeken te verwerken en te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van Notariaat Engelen of van een derde partij. Notariaat Engelen combineert deze gegevens niet met andere persoonlijke gegevens waarover zij eventueel beschikt.

Cookies

Notariaat Engelen verzamelt gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in het profiel van haar klanten. Zo kan zij haar diensten hierop afstemmen. Deze website maakt gebruik van "cookies" om te helpen analyseren hoe bezoekers de website gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar beveiligde servers van Notariaat Engelen of van een derde partij. Notariaat Engelen gebruikt deze informatie tevens om rapporten over de websiteactiviteit op te stellen en om andere diensten aan te bieden met betrekking tot websiteactiviteiten en internetgebruik.

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services op de Notariaat Engelen website en/of andere websites niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Doeleinden

Notariaat Engelen verzamelt of gebruikt geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij zij vooraf uw toestemming heeft gekregen.

Derden

Uw persoonsgegevens worden niet met derden gedeeld. Notariaat Engelen-medewerkers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op deze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Aanpassen of uitschrijven persoonsgegevens

Notariaat Engelen biedt alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op enig moment aan Notariaat Engelen is verstrekt. Als u uw gegevens wilt aanpassen of uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met Notariaat Engelen opnemen. Zie onderstaand de contactgegevens.

Vragen en feedback

Notariaat Engelen controleert regelmatig of zij aan dit privacybeleid voldoet. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact opnemen met Notariaat Engelen. E-mail: info@notariaatengelen.nl.

Post adres

Postbus 48
9422 ZG, Smilde

Smilde

Linthorst Homanweg 3
0592 - 41 26 36

Beilen

Ettenstraat 1a
0593 - 76 90 33